bus auto fiets
Naar boven
Download
brochure
Blijf op
de hoogte
Menu
Download brochure Blijf op de hoogte

Locatie

Berkel-Enschot is een prachtig Brabants dorp binnen de gemeente Tilburg

Omgevingsfoto Hoge Hoek - Berkel Enschot
Omgevingsfoto Hoge Hoek - Berkel Enschot (2)
Headers Hh55
Headers Hh15
Headers Hh40
Headers Hh57
Headers Hhlaarzenmet

Over het project

Op een prachtige locatie aan de rand van Berkel-Enschot, ontwikkelt Novaform diverse unieke woningen met een dorpse uitstraling. Dit veelzijdige project kent vele mogelijkheden, zodat je precies kunt kiezen voor die woning die het beste aansluit bij jouw persoonlijke gezinssituatie. Wij zorgen ervoor dat jouw woning geheel naar wens wordt aangepast en afgewerkt. En je bent verzekerd van een prachtige ligging ten opzichte van zowel dorp, stad als een groene omgeving.

 • Omgeving

  Berkel-Enschot is de perfecte woonplaats als je op zoek bent naar rust en ruimte voor je gezin, waarbij je geniet van al het moois dat de afwisselende natuur je te bieden heeft. De prachtige, weidse en groene omgeving van dit pittoreske dorp met alle voorzieningen van de stad Tilburg binnen handbereik. Door de ligging aan de N65 en resprectievelijk de A58 en A65 ben je binnen afzienbare tijd in Tilburg, Breda, 's-Hertogenbosch of Eindhoven.  • Wat zit er in de buurt

  In de directe omgeving van Berkel-Enschot is van alles te doen. Je fiets of loopt zo het buitengebied in. Er zijn diverse lokale winkels, horecagelegenheden en basisscholen. 
  Hoge Hoek is een van de deelgebieden die samen de Overhoeken vormen. In de Overhoeken komen o.a. straks een nieuwe basisschool en een volldig nieuw winkelcentrum; het oude winkelcentrum verhuist als het ware naar deze nieuwe kern. 


 • Wie worden je buren

  De buurtbewoners ontmoeten elkaar vanzelf in deze buurt. Dichtbij huis naar school gaan heeft vaak de voorkeur van ouders en kinderen. Het is handig, veilig en vertrouwd. Berkel-Enschot beschikt over basisscholen en een aanbod aan diverse soorten kinderopvang. In de nabije omgeving biedt Tilburg een enorm aanbod aan onderwijs.