bus auto fiets
Naar boven
Download
brochure
Menu
Download
brochure

Locatie

Berkel-Enschot is een prachtig Brabants dorp binnen de gemeente Tilburg

Omgevingsfoto Hoge Hoek - Berkel Enschot
Omgevingsfoto Hoge Hoek - Berkel Enschot (2)
Headers Hh55
Headers Hh15
Headers Hh40
Headers Hh57
Headers Hhlaarzenmet

Over het project

Op een prachtige locatie aan de rand van Berkel-Enschot, ontwikkelt Novaform diverse unieke woningen met een dorpse uitstraling. Dit veelzijdige project kent vele mogelijkheden, zodat je precies kunt kiezen voor die woning die het beste aansluit bij jouw persoonlijke gezinssituatie. Wij zorgen ervoor dat jouw woning geheel naar wens wordt aangepast en afgewerkt. En je bent verzekerd van een prachtige ligging ten opzichte van zowel dorp, stad als een groene omgeving.

 • Omgeving

  Berkel-Enschot is de perfecte woonplaats als je op zoek bent naar rust en ruimte voor je gezin, waarbij je geniet van al het moois dat de afwisselende natuur je te bieden heeft. De prachtige, weidse en groene omgeving van dit pittoreske dorp met alle voorzieningen van de stad Tilburg binnen handbereik. Door de ligging aan de N65 en resprectievelijk de A58 en A65 ben je binnen afzienbare tijd in Tilburg, Breda, 's-Hertogenbosch of Eindhoven.  • Wat zit er in de buurt

  In de directe omgeving van Berkel-Enschot is van alles te doen. Je fiets of loopt zo het buitengebied in. Er zijn diverse lokale winkels, horecagelegenheden en basisscholen. 
  Hoge Hoek is een van de deelgebieden die samen de Overhoeken vormen. In de Overhoeken komen o.a. straks een nieuwe basisschool en een volldig nieuw winkelcentrum; het oude winkelcentrum verhuist als het ware naar deze nieuwe kern. 


 • Wie worden je buren

  De buurtbewoners ontmoeten elkaar vanzelf in deze buurt. Dichtbij huis naar school gaan heeft vaak de voorkeur van ouders en kinderen. Het is handig, veilig en vertrouwd. Berkel-Enschot beschikt over basisscholen en een aanbod aan diverse soorten kinderopvang. In de nabije omgeving biedt Tilburg een enorm aanbod aan onderwijs. Centrale ligging

Dankzij de centrale ligging van Berkel-Enschot zijn alle benodigde voorzieningen dichterbij dan je denkt. Vanaf Hoge Hoek ben je binnen 5 minuten in het centrum van het dorp, waar je diverse supermarkten en andere winkels voor je dagelijkse boodschappen vindt. Binnen 15 minuten sta je in het bruisende centrum van Tilburg. Maak je vaak gebruik van het openbaar vervoer? Elke 30 minuten kun je de bus pakken naar Tilburg, je bent er binnen 20 minuten! 

Afstand tot
Tilburg 17 12 20
De Efteling 39 15
Loonse en Drunense Duinen 40 25
De La Trappe Brouwerij 19 9

Hotspots

Berkel-Enschot beschikt over alle voorzieningen die je in de buurt nodig hebt. Het dorp heeft een divers winkelaanbod met winkelcentrum Eikenbosch op steenworp afstand van de nieuwbouwwijk. Voor een dagje shoppen ben je binnen zo'n 15 minuten in hartje Tilburg. Even lekker uitwaaien? Binnen no-time sta je op de Loonse en Drunense Duinen. 

De La Trappe Brouwerij
1

De La Trappe Brouwerij

Ze zeggen altijd dat als je één brouwerij gezien hebt, je globaal bijna álle brouwerijen wel gezien hebt. Maar de setting van Abdij de Koningshoeven is toch een ander verhaal. Hier voel je de rust en natuurlijke ambacht overal om je heen. Zeker met een zonnetje is het hier goed toeven op het terras!

Tilburg
2

Tilburg

Op ongeveer 15 minuten, ligt het verrassende, oer-Brabantse Tilburg. Van jong tot oud biedt het centrum volop vermaak. Winkelen, uitgaan, evenementen, er is altijd wat te beleven. Bezoek ook eens het culturele erfgoed in de Spoorzone, het creatieve Veemarktkwartier of speciaalzaken in het dwaalgebied van Tilburg. Ook is de stad beroemd om haar jaarlijkse Roze Maandag tijdens de Tilburgse kermis.

De Loonse en Drunense Duinen
3

De Loonse en Drunense Duinen

In Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen kunt u heerlijk wandelen, fietsen, paardrijden en genieten van uitgestrekte bossen en lange zandvlaktes. Het park wordt ook wel de Brabantse Sahara genoemd vanwege de hoge zandheuvels en weidse stuifzandgebieden. Een uniek stukje natuur in Nederland.

Update

Laatste woning verkocht, máár er is meer!

Het volgende project is alweer in aantocht, dus klik op de link als je nog op zoek bent naar een woning in Berkel-Enschot

Bezoek de website van De Hoogheden