bus auto fiets
Naar boven
Download
brochure
Menu
Download
brochure

Excellent pakket

Wonen is meer dan alleen een huis. Wonen is individueel. Elke woning in Hoge Hoek biedt je die kans. Kopers van Hoge Hoek krijgen namelijk de mogelijkheid om de woning naar eigen wens, smaak en budget te laten afwerken. Wij hebben de pakketten Basis, Comfort, Luxe en Excellent voor je samengesteld.

Bij het Basis pakket wordt de woning zonder keuken, sanitair en vloer- en wandtegelwerk opgeleverd. De aansluitpunten en leidingen voor de keuken, badkamer en toilet worden afgedopt. De gecommuniceerde v.o.n. prijzen op deze website zijn conform het Basis pakket.

Excellent pakket
Bij het Excellent pakket wordt een greeploze Siematic keuken aangeboden met een composiet blad en uitgerust met Siemens keukenapparatuur.

De badkamer wordt uitgerust met een brede Villeroy & Boch wastafelcombinatie (Venticello lijn) van 120cm met twee kranen en onderkast. Boven de wastafel wordt een luxe spiegel aangebracht met led-verlichting. Het overige sanitair van Villeroy & Boch (Subway 2.0 lijn) bestaat uit een vrijhangende toiletpot, een douchegedeelte met draingoot, een designradiator met handdoekbeugel en een fontein met spiegel. Enkele woningen worden uitgevoerd met twee wastafels en een bad. De kranen zijn van het merk Hansgrohe. Het tegelwerk van Resistance bestaat uit vloertegels van 60x60 cm en wandtegels van 31x61 cm. De inbouwreservoirs van de toiletten en de achterwand van het douchegedeelte worden als accentwand betegeld.


Voor meer informatie over het Basis- en Comfort pakket, klik hier
Voor meer informatie over het Luxe pakket, klik hier.

Update

Laatste woning verkocht, máár er is meer!

Het volgende project is alweer in aantocht, dus klik op de link als je nog op zoek bent naar een woning in Berkel-Enschot

Bezoek de website van De Hoogheden