bus auto fiets
Naar boven
Download
brochure
Menu
Download
brochure

Basis- en Comfort pakket

Wonen is meer dan alleen een huis. Wonen is individueel. Elke woning in Hoge Hoek biedt je die kans. Kopers van Hoge Hoek krijgen namelijk de mogelijkheid om de woning naar eigen wens, smaak en budget te laten afwerken. Wij hebben de pakketten Basis, Comfort, Luxe en Excellent voor je samengesteld.

Basis pakket
Bij het Basis pakket wordt de woning zonder keuken, sanitair en vloer- en wandtegelwerk opgeleverd. De aansluitpunten en leidingen voor de keuken, badkamer en toilet worden afgedopt. De gecommuniceerde v.o.n. prijzen op deze website zijn conform het Basis pakket. 

Comfort pakket
Bij het Comfort pakket wordt de woning opgeleverd inclusief een Silverline keuken met een multiplex blad en uitgerust met Pelgrim keukenapparatuur. Alleen de vrijstaande woning wordt in dit pakket voorzien van een greeploze keuken met een composiet blad. 
Het sanitair van Villeroy & Boch (Omnia Architectura lijn) bestaat uit een vrijhangende toiletpot, een douchegedeelte met draingoot en een kristalporseleinen wastafel met spiegel. Enkele woningen worden uitgevoerd met twee wastafels en een bad. Het toilet is voorzien van een vrijhangende toiletpot en een fontein met spiegel. De kranen zijn van het merk Hansgrohe. Het tegelwerk van Resistance bestaat uit vloertegels van 30x30 cm en wandtegels 25x33 cm.

Voor meer informatie over het Luxe pakket, klik hier.
Voor meer informatie over het Excellent pakket, klik hier

Update

Laatste woning verkocht, máár er is meer!

Het volgende project is alweer in aantocht, dus klik op de link als je nog op zoek bent naar een woning in Berkel-Enschot

Bezoek de website van De Hoogheden